avocat, cabinet avocat, avocat penal, recuperari creante, divort, avocat civil, aegrm, Registrul Comertului
NICULAE IOANA-MANUELA
CABINET INDIVIDUAL DE AVOCATURA
"Scire leges non est verba legum tenere, sed vim ac potestatem"
"A cunoaste legile, nu inseamna a retine cuvintele legii, ci forta si puterea lor"
 
Untitled Document
20, judetul Ilfov.

CONSULTANTA ONLINE

Seviciul de consultanta juridica online este gandit in special pentru clientii care nu se pot deplasa la cabinetul nostru, aflandu-se in alt judet sau alt stat, dar si celor carora programul de lucru le face imposibila prezenta la vreunul dintre sediile noastre, in intervalul orar in care ne desfasuram activitatea.

Prin serviciul de consultanta juridica online, cabinetul de avocatura "Niculae Ioana-Manuela" va ofera posibilitatea sa primiti raspunsuri rapide la problemele dumneavoastra, fara sa fiti nevoiti sa va prezentati personal la vreunul dintre birourile noastre.

Consultatia juridica solicitata prin aplicatia online poate fi gratuita sau platita.
Consultatia juridica online - gratuita este orientativa si se acorda problemelor de complexitate moderata, in functie strict de informatiile pe care ni le comunicati.
Consultatia juridica online - platita se ofera in situatia unor probleme cu nivel ridicat de complexitate

Pentru primirea unei consultatii juridice online cu privire la probleme cu grad de complexitate ridicat, va fi necesara achitarea unui onorariu, calculat in functie de dificultatea problemei. Achitarea onorariului se va face odata cu incheierea unui contract de asistenta juridica, cu toate drepturile si obligatiile derivate din acesta.

Consultatia online platita beneficiaza de prioritate si va ofera posibilitatea sa adresati avocatilor nostri mai multe intrebari gratuite pe situatia de fapt detaliata de dumneavoastra in email, cu conditia ca intrebarile sa vizeze acelasi subiect postat in mesajul initial.

Onorariul initial solicitat pentru consultatia online platita este in valoare de: 100 RON, 25 EURO sau 30 DOLARI , in functie de forma valutara in care doriti sa achitati.

In eventualitatea in care problemele dumneavoastra sunt complexe si necesita o munca de cercetare importanta sau consultari repetate, pentru clarificarea tuturor aspectelor, ne rezervam dreptul de a va propune o majorare de onorariu corespunzatoare calitatii si cantitatii serviciilor oferite.

Plata pentru consultatia online platita se poate realiza in contul bancar pe care vi-l vom comunica odata cu incheierea contractului de asistenta juridica .

Va vom transmite raspunsul la problemele dumneavoastra, de indata ce onorariul, convenit a fi platit, se va regasi in contul bancar al cabinetului nostru.

In situatia angajarii avocatilor nostrii in proces, onorariul achitat pentru consultatia online platita, va fi inclus in onorariul de reprezentare/asistare in litigiu.

Va aducem la cunostinta ca va vom raspunde pe adresa de e-mail pe care o furnizati in aplicatie.

In cazul in care au trecut mai mult de 48 de ore (zile lucratoare) de la solicitarea dumneavoastra, si nu ati primit un raspuns, va rugam sa verificati adresa de email pe care ne-ati comunicat-o, fiind posibil ca aceasta sa nu ne fi fost comunicata corect.

Daca doriti sa solicitati o consultatie juridica online trebuie sa completati formularul de mai jos:

   
Nume/Prenume(Societate):
     
Adresa:
     
E-mail:
     
Telefon:
     
Telefon mobil :
     
Cerere consultatie:
     
 
AVOCAT NICULAE IOANA MANUELA | RECUPERARI CREANTE | DIVORT | AVOCAT PENAL | REGISTRU COMERTULUI
     
Total vizite: 153664  avocat-manuelaniculae® 2011 All Rights Reserved © Copyright 2011 webdesign-webhost.ro