avocat, cabinet avocat, avocat penal, recuperari creante, divort, avocat civil, aegrm, Registrul Comertului
NICULAE IOANA-MANUELA
CABINET INDIVIDUAL DE AVOCATURA
"Scire leges non est verba legum tenere, sed vim ac potestatem"
"A cunoaste legile, nu inseamna a retine cuvintele legii, ci forta si puterea lor"
 
Untitled Document
 
Cabinetul de Avocatura "NICULAE IOANA-MANUELA" acopera latura juridica a intregii activitati desfasurate de societatea dumneavoastra, asigurand consultanta, asistenta juridica si reprezentare in fata tuturor institutiilor Statului si a instantelor de judecata.

La stabilirea onorariilor pentru persoane juridice, se va avea in vedere si posibilitatea de a dezvolta modalitatile de plata a onorariilor sub diferite aspecte, cum ar fi:

a) onorarii orare;
b) onorarii fixe (forfetare);
c) onorarii de succes;
d) onorarii formate din combinarea criteriilor de la lit. a), b) si c);
e) onorarii sub forma de ABONAMENT.


Preturile abonamentelor se vor stabili tinand cont si de volumul dosarelor incredintate, de obiectul si gradul de dificultate al acestora.

Abonamentele se incheie pe o perioada de minim 1 an, iar achitarea sumei lunare se va face la inceputul lunii pentru care se face plata.

Pentru dosarele avand ca obiect RECUPERAREA DE CREANTE de la debitorii dumneavoastra, se va percepe onorariul prezentat in rubrica RECUPERARI CREANTE de pe site-ul cabinetului nostru (http://avocat-manuelaniculae.ro/prezentare_creante.php).

Pentru dosarele avand ca obiect INSCRIERI IN ARHIVA ELECTRONICA DE GARANTII REALE MOBILIARE, se va trimite oferta de preturi clientilor interesati.

Onorariul se percepe in baza contractului de asistenta juridica incheiat de Cabinet cu clientul si se plateste pe loc, in numerar, sau prin transfer bancar, anticipat prestarii serviciului avocatial.

Onorariul poate fi convenit in RON, EUR sau USD. In cazul stabilirii onorariului in EUR sau USD, plata poate fi facuta in valuta sau in RON, la cursul oficial de schimb din ziua platii.

In cazul platii in numerar a onorariului, se elibereaza chitanta pentru toate sumele achitate.
In cazul platii prin transfer bancar, Ordinul de Plata emis de client reprezinta dovada achitarii onorariului.
Toate informatiile privind detaliile platii (nr. de cont in RON/EUR/USD) si specificatiile care trebuie inscrise pe Ordinul de Plata vor fi comunicate clientului in timp util.

In anumite situatii, daca apreciem ca situatia financiara a clientului o impune, putem acorda un numar variabil de esalonari la plata onorariilor, in sistem AVANS + RATE. Transele de plata urmeaza sa fie achitate de client conform graficului specificat in contractul de asistenta juridica.

Neplata onorariului la datele stabilite in contract da dreptul avocatului sa rezilieze contractul de drept, fara o notificare prealabila.

Contractul de Asistenta Juridica reprezinta titlu executoriu.

ONORARII PENTRU CONSULTANTA JURIDICA

Consultatiile juridice nu se acorda telefonic, ci numai la sediul Cabinetului nostru, pe baza de programare in prealabil.

Pentru consultatia initiala la Cabinet se percepe un onorariu FIX ORAR in valoare de 200 RON/ 50 EURO/ 65 USD, in functie de moneda in care doriti sa achitati.

In situatia angajarii avocatului in proces, onorariul de consultanta este inclus in onorariul de reprezentare/asistare in litigiu.

 
AVOCAT NICULAE IOANA MANUELA | RECUPERARI CREANTE | DIVORT | AVOCAT PENAL | REGISTRU COMERTULUI
     
Total vizite: 147001  avocat-manuelaniculae® 2011 All Rights Reserved © Copyright 2011 webdesign-webhost.ro