avocat, cabinet avocat, avocat penal, recuperari creante, divort, avocat civil, aegrm, Registrul Comertului
NICULAE IOANA-MANUELA
CABINET INDIVIDUAL DE AVOCATURA
"Scire leges non est verba legum tenere, sed vim ac potestatem"
"A cunoaste legile, nu inseamna a retine cuvintele legii, ci forta si puterea lor"
 
Untitled Document
20, judetul Ilfov.

Daca, in urma demersurilor de rezolvare pe cale amiabila, in termen de 15 zile de la data primirii convocarii la conciliere, debitorul nu reactioneaza pozitiv la solicitarile noastre, vom demara procedura litigioasa de recuperare a creantei datorate, cu dobanzile, majorarile si penalitatile aferente, prin chemarea in judecata a datornicului, urmata de executarea silita a acestuia.

Dupa caz, in functie de valoarea sumei de recuperat, natura creantei si solvabilitatea debitorului, vom formula actiuni precum: somatia/ordonanta de plata, actiuni in pretentii, cerere de deschidere a procedurii insolventei sau cereri de inregistrare la masa credala, investire cu formula executorie a Filelor CEC sau a Biletelor la Ordin, formularea de plangeri penale etc.

Pe tot parcursul procesului de recuperare a creantelor, Cabinetul de avocatura "Niculae Ioana-Manuela" va va oferi consultanta specializata si va va comunica stadiul fiecarui dosar, in format Excel, la sfarsitul fiecarei saptamani calendaristice.

Taxele judiciare de timbru, datorate catre instantele de judecata si/sau executorul judecatoresc, vor fi achitate de catre client.

Totodata, clientul va suporta taxele postale sau de curierat, necesare pentru comunicarea tuturor notificarilor/convocarilor la conciliere, actiunilor in instanta sau adreselor catre executorul judecatoresc. Dovada tuturor acestor taxe se va face, cu facturi si Borderou de trimitere, pentru fiecare document trimis in interesul rezolvarii cazurilor incredintate.

In etapa litigioasa de recuperare a creantelor, va garantam prezenta avocatilor nostrii, la fiecare dintre termenele stabilite de instantele de judecata.

Pentru dosarele a caror competenta de solutionare apartine instantelor judecatoresti, altele decat cele din Municipiul Bucuresti si din Judetul Ilfov, clientul va suporta si decontul transportului.

In cazul in care clientul doreste sa economiseasca sumele aferente transportului pana la instantele din afara Municipiul Bucuresti si a Judetului Ilfov, se poate solicita judecarea in lipsa Clientului -Beneficiar si a avocatilor nostrii . Intr-o asemenea situatie, procedura de urmarire a dosarului se rezuma la informarea prin telefonare la instanta sau prin verificarea sistemului ECRIS ori, in cazul unui dosar de insolventa, prin comunicarea via emai/fax si telefonica cu Administratorul/Lichidatorul Judiciar desemnat in cauza dedusa judecatii.

In cazul admiterii actiunii noastre si castigarii dosarului , cabinetul nostru va percepe un onorariu de succes, constand intr-un comision de 10% din valoarea creantei, astfel cum a fost solicitata prin actiunea introductiva in instanta , reprezentand debitul principal datorat, dobanda legala, majorarile si/sau penalitatile de intarziere. Onorariul de succes va fi achitat de Client la momentul investirii cu formula executorie :

- a hotararii, ramasa definitiva si irevocabila, si prin care s-a dispus obligarea debitorului la plata creantei datorate;

- a filelor CEC sau a Biletelor la Ordin.

In situatia dosarelor de insolventa , cabinetul nostru va percepe un comision de 10% din valoarea sumei recuperate.

In cazul in care, in cadrul procedurii de insolventa se va constata ca debitorul este insolvabil, neavand un patrimoniu activ suficient pentru a indestula creditorii, Clientul va putea, in urma pronuntarii instantei in acest sens, sa procedeze la deducerea creantei din impozitul pe profit si la atragerea raspunderii asociatilor si a administratorilor firmei debitoare cu bunurile proprii. Intr-o asemenea situatie, Beneficiarul creantei nu va mai achita alta suma in afara onorariului provizoriu si a taxelor avansate in dosar.

 
AVOCAT NICULAE IOANA MANUELA | RECUPERARI CREANTE | DIVORT | AVOCAT PENAL | REGISTRU COMERTULUI
     
Total vizite: 147002  avocat-manuelaniculae® 2011 All Rights Reserved © Copyright 2011 webdesign-webhost.ro